Субота, 18.05.2024, 23:57Ви увійшли як Гость Група "Гости"RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту
Міні-чат
300
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Грудень » 20 » Методична робота
14:55
Методична робота

        Відкрите засідання методичного центру 

         на базі Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Учитель, який хоче мати високі результати навчання, повинен знати стилі пізнання своїх учнів, покладати це в основу організації спільної діяльності педагога і школярів на уроці.

 Справжній педагог повинен працювати на майбутнє

В.О. Сухомлинський 

     Саме ці слова стали епіграфом до відкритого засідання методичного центру на базі Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, адже тема його була «Розвиток пізнавальної активності на уроках гуманітарно-естетичного циклу».

      Голова МЦ Цикра О.В. разом із колегами з Тарнорудської школи відвідали урок читання у 4 класі,  на якому дізнались таємницю магічного числа 7 та правила дясягнення успіху, спостерігали за успішним розв’язанням ряду логічних завдань, впевнились у грунтовних знаннях учнів та відмітили високий професіоналізм вчителя Ялової Л.В

      На наступний урок запросили 11- класники разом із вчителем української мови та літератури Луговською І.В. Урок літератури рідного краю занурив у час, коли жив та працював М.Магера. Одиннадцятикласники, поділившись на групу істориків, біографів та літературознавців,  створили  власні  проекти, презентуючи  життєвий і творчий шлях відомого земляка, запропонували до уваги інтерв’ю з видатним письменником, познайомились з історією написання книги "Кам’янецькими стежками".  

     Розвитком пізнавальної активності займались і з  п’ятикласниками на інтегрованому уроці англійської мови та основ здоров’я вчителі Ямкова В.А. та Скорупська А.С. Обєднавшись навколо спільної теми,  учні, на чолі із вчителями,  повторили англійську лексику по темі "Хобі",  розповідали двома мовами про види відпочинку, сімейні традиції, познайомились з активними та пасивними видами діяльності. Логічним завершенням уроку було виготовлення спільного колажу по даній темі та успішний захист даної проектної роботи.

     Хвилини релаксації вчителям Тарнорудської школи та молодим вчителям Полянської школи запропонувала практичний психолог школи Крулик О.О.

     Учнівське самоврядування,  на чолі із президентом школи та під керівництвом педагога-організатора Губай Л.С., прозвітувало про свою діяльність в І семестрі поточного року, підтверджуючи свою роботу презентаціями та музичними номерами.

     На завершення методичного дня учасники відкритого засідання МЦ погодились створити електронний продукт з розробками уроків та заходів для учнів 5 класу, які навчаються за новим Державним стандартом.

Фоторепортаж про відкрите засідання методичного центру можна переглянути у фотоальбомі у розділі "Методична робота"

 

 

 

 

 

                                         


 

 

 

 

                                 

Переглядів: 422 | Додав: Oleg | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Слайд-шоу
                                                                                                                        
Форма входу
Пошук
Архів записів
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
  Друзі сайту
Корисні посилання
logo  mon  testonline  профорієнтація  hoippo