Неділя, 19.05.2024, 08:32Ви увійшли як Гость Група "Гости"RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту
Міні-чат
300
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 16 » Тиждень матиматики та інформатики
22:12
Тиждень матиматики та інформатики

Фоторепортаж у фотоальбомі у розділі "Предметні тижні"

«Математику потрібно хоч тому вивчати,

що вона мозок у порядок приводить»

М.В.Ломоносов

 

Думаєш що математика та інформатика сухі та нудні науки?

Полянська ЗОШ продемонструвала та доказала, що це зовсім не так!

"Математика – це більше, як наука, це – мова наук. А інформатика – ключ до сучасності" - саме такими словами розпочався тиждень математики та інформатики.

Учні з нетерпінням чекали заходів, запланованих вчителями Зінько В.В. та Поляком А.О.


На урочистій лінійці було продемонстровано важливість вивчення предметів. Показані конкретні приклади застосування математики. Хто міг подумати, така суха наука зможе трактувати будову листя на деревах, побудову пірамід, храмів? Математика пояснює красу людини, адже зовнішня краса залежить саме від її пропорцій тіла. Портрет «Джоконди» розібраний на золоті трикутники. Хіба це не фантастика? Ні, це звичайна «суха» математика. До уваги презентація "Відкриття тижня математики та інформатики".

  "І тут Остапа понесло...".  Другого дня була проведена інтелектуальна гра "Найрозумніший математик", де учні на рівних умовах мали можливість продемонструвати свої знання та неординарне мислення. Як і в кожних змаганнях, у проведенні обов'язково повинне бути журі, яким був вельмишановний 11 клас, на чолі з педагогами.

    Найерудованішою виявилась учениця 8-го класу Микитюк Анастасія, яку ми вітаємо та бажаємо подальших високих злетів у вивченні предметів за якими майбутнє!

    Надзвичайно зацікавлені учні спробували свої сили у турнірі з Contra strike. Це було ЩОСЬ! Кожен з учасників бажав виграти. Була боротьба серйозна, але, все-таки переможець повинен бути один. Ним став учень 10-го класу Джула Олександр, який у фіналі зумів перехитрити учня 6-го класу Крижановського Кирила.

 

   "Не така вже й суха ця математика" - ото була забава! Сміх заповнив весь зал. Учні школи розповідали вірші, співали пісні, грали сценки. Це все було в жартівливому стилі. Слід відзначити учнів 11-го класу без яких свята б не було. Маса зусиль була проявлена з їхнього боку, але "ВОНО ТОГО ВАРТЕ". Враження переповнювали серця усіх присутніх! 


    Наше свято, як і кожне, має дуже погану звичку закінчуватись, але у серцях залишиться надовго як і в учнів, так і у вчителів. І посмішка з обличчя не зникне ще тривалий час...

    Ми вас переконали, що "математика та інформатика це сила"? Якщо НІ, тоді приходьте до нас наступного року і ми вам доведемо!

Переглядів: 587 | Додав: polyak | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
avatar
1 Свєточка • 12:41, 17.02.2014
МОЛОДЦІ!!! Дуже весело та змістовно.
avatar

Слайд-шоу
                                                                                                                        
Форма входу
Пошук
Архів записів
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
  Друзі сайту
Корисні посилання
logo  mon  testonline  профорієнтація  hoippo