Субота, 18.05.2024, 21:52Ви увійшли як Гость Група "Гости"RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту
Міні-чат
300
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Січень » 16 » Новорічні пригоди каскадерів
16:14
Новорічні пригоди каскадерів

    Редакційні „Таємні агенти” не відпочивають ні хвилини. Їх „всевидюще око” завжди помічає сенсаційні новини й надзвичайні ситуації, які трапляються з учнями.

Черговим об’єктом спостережень стали учні нашої школи Саша Г. та Саша К., які не злякалися великих снігів і вирушили назустріч зимовим пригодам у місто Волочиськ зустрічати свого товариша Елізара К.  І ось перша пригода: наші каскадери не злякалися хуртовини і відмовилися від послуги шофера, який пропонував їм частинку сніжної дороги проїхати автомобілем, здається, справжні герої! Хоча до Дня Св. Валентина ще далеко, а весна – романтична пора року – ще й не думає приходити, представники сильної статі вже намагаються привернути до себе увагу коханих, звершуючи   справжні подвиги у снігових наметах. Дивно, невже наші каскадери не помітили, що дівчата у таку негоду сидять вдома і їх незвичайний подвиг залишиться поза увагою.

Та це ще не все. „Агенти” повідомили батькам про мужність їхніх синів. Однак….На цьому  подорож до міста наших любих каскадерів і закінчилася. Але дорога додому була ще важчою, бо пролягала через кабінет директора школи. Директор та голова села створили справжню групу перешкод таким відчайдухам .

Наші агенти не зупинилися на цьому і відшукали трупу  відомих спортсменів – циркачів нашої школи, які вирішили продемонструвати свою майстерність стрибками у високі кучугури снігу, додаючи колориту прийомами сальто з перевертанням через голову. Наші герої не думали, що можна отримати травми через такі  витівки. Але , на  щастя, все закінчилося добре і нагородженням від батьків  та вчителів покаранням.

             Отож, хлопці, каскадери ви наші, у сучасному „продвинутому” світі  є безліч способів для того, аби зізнатися в коханні: листівки, sms-ки, інтернет, нарешті програма „Все для тебе”! А можливо, треба просто посміхнутися ЇЙ і усе стане зрозуміло без слів?

            

 

Переглядів: 540 | Додав: Melnik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Слайд-шоу
                                                                                                                        
Форма входу
Пошук
Архів записів
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
  Друзі сайту
Корисні посилання
logo  mon  testonline  профорієнтація  hoippo