Неділя, 19.05.2024, 09:03Ви увійшли як Гость Група "Гости"RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту
Міні-чат
300
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 10 » Надійне плече спонсорів
20:05
Надійне плече спонсорів

  Труднощі не страшні і легко їх долати , коли поруч агрохолдинг "VITAGRO"   з мудрими керівниками : почесним президентом  Лабазюком Сергієм Петровичем та  генеральним директором  Лабазюком Петром Петровичем.

    Не секрет, що для отримання успіху школі потрібні надійні друзі, міцне плече спонсора, підтримка батьків та гарні оцінки учнів.

   Полянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів гордиться і з великою повагою ставиться до  своїх справжніх друзів групи компаній "VITAGRO".

Відчуваємо постійну підтримку, піклування про наш заклад від Сергія Петровича та Петра Петровича Лабазюків.

Відколи прийшли у село інвестори усе помінялося у Полянах. Приємно те, що не  стоїть компанія осторонь  школи, а навпаки цікавиться проблемами закладу  і надає допомогу. Ось, дякуючи  компанії, у школі з’явилися  нові меблі (методична стінка) на суму 5000 грн.,замінено вікна на суму понад 10000грн.,закуплено насос для перекачки води – 5500грн.,виділяються кошти на поточний ремонт- 1500грн.,закуплено посуд у шкільну їдальню (миски, чашки, ложки) – 1500 грн.,а також діти харчуються овочевими салатами із полів  групи компаній "VITAGRO".

      Сергій Петрович та Петро Петрович  дбають і про дозвілля вчителів та учнів. Виділяються  кошти на екскурсії, поїздки на конкурси.

   Приємно, коли поруч є надійні друзі, сильне плече підтримки. Гордимося тим, що можемо з впевненістю дивитися у майбутнє. Сьогодні хочеться відзначити і те, що учні ,крокуючи вперед обирають робітничі професії  і мають  бажання залишитися у рідному селі та працювати у  агрохолдингу "VITAGRO".

      Від адміністрації школи, вчительського, батьківського, учнівського колективів хочу щиро подякувати почесному  президенту  Групи компаній "VITAGRO"  Лабазюку  Сергію  Петровичу та  Генеральному  директору Групи компаній "VITAGRO"  Лабазюку  Петру  Петровичу за величезну підтримку навчального закладу , за міцне спонсорське плече та надійну опору. Поруч з Вами  відчуваємо  віру у завтрашнє майбутнє нашого українського народу. Дозвольте побажати Вам високих показників урожаю, добрих здобутків у тваринницькій галузі, городництві, садівництві. Бажаємо  Вам та Вашим родинам здоров’я, добробуту та процвітання .

 

Переглядів: 426 | Додав: Oleg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Слайд-шоу
                                                                                                                        
Форма входу
Пошук
Архів записів
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
  Друзі сайту
Корисні посилання
logo  mon  testonline  профорієнтація  hoippo