Неділя, 19.05.2024, 11:13Ви увійшли як Гость Група "Гости"RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту
Міні-чат
300
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Вересень » 7 » Мрії збуваються
14:17
Мрії збуваються

     Цьогорічний першовересень зустрів учнів Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів не лише теплом сонячного проміння і настіж відкритими дверима школи, а й щирими усмішками гостей. На порозі школи учнів зустрічали голова Волочиської районної адміністрації, начальник відділу освіти, адміністрація та педагогічний колектив школи, голова відділку с.Поляни компанії VITAGRO, голова селищної ради, підприємці села та священик. А справжнім сюрпризом став довгоочікуваний подарунок – новенький сяючий автобус, який красувався на подвір’ї школи.

     Влада в особах Ігора Миколайовича Добжанського та Алли Миколаївни Плотнікової щиро вітали учнів, батьків та жителів села, дякували за підростаюче покоління, бажали процвітання у майбутньому. Не стримувала емоцій директор школи Басистюк С.В.. одержуючи ключі від автобуса з рук почесних гостей, обіцяючи виправдати надії та сподівання, покладені на колектив Полянської школи.

     Голова відділку с.Поляни компанії VITAGRO Сергійчук В.М., голова села Довбуш Н.І., підприємці Яловий А.П.. Відлацький О.В.,Дровалюк В.Д. також привітали усіх із Днем знань, вручивши першокласникам пам’ятні подарунки.

     Свято закінчилось освяченням автобуса та малиновою мелодією першого дзвінка, який покликав усіх присутніх у затишні кабінети Полянської школи. Адже за останній рік вона набула нового обличчя: оновлено коридори, їдальню, класні кімнати, методичний кабінет, впорядковано подвір’я. За підтримки влади зроблено капітальний ремонт кімнати для першокласників, отримано нові парти для учнів,  замінено вікна у двох класах. Найбільшою радістю для всіх став подарунок від влади – шкільний сучасний автобус.

     Велика мрія учнів та вчителів – спортзал, якого не вистачає для повноцінного навчально-виховного процесу. Ми віримо, що мрії збуваються!

 

Переглядів: 545 | Додав: Melnik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Слайд-шоу
                                                                                                                        
Форма входу
Пошук
Архів записів
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
  Друзі сайту
Корисні посилання
logo  mon  testonline  профорієнтація  hoippo