Неділя, 19.05.2024, 05:02Ви увійшли як Гость Група "Гости"RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту
Міні-чат
300
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 10 » Методична весна 2015
10:16
Методична весна 2015

Методична весна 2015

Хоча погода намагалась внести корективи у структуру навчального року, та не змогла стати на заваді зустрічі, яка за довгі роки вже стала традиційною.

         І хоч погода не дуже радувала теплом, колектив Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів радо зустрічав колег з Тарноруди. У рамках засідання школи молодого педагога відбулась зустріч, під час якої були проведені уроки-дебюти молодих вчителів, адже «Урок–це дзеркало загальної педагогічної культури вчителя, мірило його інтелектуального багатства, показник його світогляду, його ерудиції.» В.О.Сухомлинський

         Вчитель географії Юхимчук О.В. запропонував дев’ятикласникам відчути себе на виставці народного господарства  у ролі бізнесменів, готових вкладати гроші у певні галузі сільського господарства та приватних підприємців, які шукають ринок збуту продукції. Вчитель зробив огляд харчової промисловості країни, акцентувавши увагу на харчові добавки та їх вплив на здоров’я людей.

         Вчителька природознавства Калашнова Т.О. провела урок у 5 класі за темою: «Бактерії: корисні чи шкідливі. Міні проект.» під час якого діти захищали власні роботи по даній темі.

          Вчитель-початківець Зуб Н.В. із своїми другокласниками побувала у царстві рослин і тварин. Учні дізнались про мешканців прісних водойм, в ігровій формі закріпили набуті знання, а вчителька підкріпила новий матеріал яскравою мультимедійною презентацією.

          Педагогічний практикум відкритих уроків завершила вчитель-наставник Пасик Л.М. з уроком математики у 4 класі. Учні письмово ділили трицифрові числа на двоцифрові, розв’язували задачі на знаходження середнього арифметичного, одночасно подорожуючи на кораблі, заходили у порти задач та рівнянь, прямуючи до бухти дванадцяток.

«Замало бути обізнаним у нових ідеях, потрібно знати, де можна використати ці ідеї, вміти з ними поводитись, а не лише захоплюватись». Майкл Фурман 

        Саме з цими словами запросила на майстер-клас з трудового навчання молодий вчитель Партика Н.С. «Декупаж з елементами об’ємного декору» - так називалось те, чим захоплено займались учасники засідання методичного центру.

Логічним завершенням зустрічі засідання методичного центру у рамках школи молодого педагога став  позакласний захід «Учитель – це поклик душі». (педагог-організатор Юхимчук Н.В.)  Під час нього Зевс разом із богинями Афіною, Афродітою, Герою та Венерою, а також з богинею Знань провели мікродослідження , познайомившись з молодими вчителями обох шкіл, дізнавшись, чи обрали вони професію за покликом душі.   Для молодих вчителів досвідчені педагоги провели іспит, разом у командах складали вірші, розповідали про своє хобі. Учні Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів  подарували весняний настрій рядом номерів: танець «Чумачечая весна» (учні 2 та 3 класів.  Класоводи Зуб Н.В. та Ковальчук О.В.), «Танець джентльменів», танець «Веселі бабки» ( учні 5 та 6 класів. Класні керівники Губай Л.С. та Партика Н.),   міні-сценка «Язиката хвеська» (5клас. Вчитель Луговська І.В.). Порадувала своїм співом учениця 6 класу Басистюк Валерія.

На завершення заходу голова Полянського МЦ Цикра О.В. побажала педагогам зростання та творчих злетів, наголосивши, що це буде можливе лише за мирного неба і запросила приєднатись до «Молитви за  Україну»,яку  виконала Зуб Н.В. разом з учнями 2 та 3 класів. Директор школи Матвійчук С.В. відзначила, що справді достойні педагоги влились у наші педагогічні колективи і вони незабаром будуть  дійсно майстрами своєї справи.


 

Переглядів: 430 | Додав: Oleg | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Слайд-шоу
                                                                                                                        
Форма входу
Пошук
Архів записів
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
  Друзі сайту
Корисні посилання
logo  mon  testonline  профорієнтація  hoippo